Снимка: Булфото

Съквартирантите във VIP Brother събраха 6001 лв. от благотворителния търг, в който предложиха свои вещи. Каузата ги обедини и за пръв път от много време насам раздорите бяха загърбени, за да решат как да използват парите. След единодушно решение те ги разделиха на три равни части и с по 2000 лв. ще бъдат подпомогнати най-бедният старчески дом, избран от Big Brother, деца, болни от церебрална парализа, и дома, в който работи майката на Мариан.

Още по темата

Най-зле от мисията се почувства Медаров, чиито вещи са се продали за скромните 70 лв. Той се разсърди на приятелите си, че не са наддавали за очилата му, и в яда си призна, че отвън има организиран вот да се гласува за него. Отличник в търга пък бе Мишо Шамара - той допринесе с 1300 лв. за благотворителната кауза.

Възбудата и хвалбите на Пламен, че е получил най-голяма подкрепа на последните елиминации, бе помрачена от Тервел Пулев, който го посъветва да не стъпва на авторитета на хора като него и Станка. Както е известно, Медаров нападна част от съквартирантите с тезата, че не са ВИП, защото живеят на село или в скромни апартаменти. Тервел обаче го "закова", че Пламен е известен единствено с известността си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase